PalvelummeBRODEERAUS

Brodeeraus eli koristeompelu tarkoittaa koneella ommeltua irtomerkkiä tai suoraan tekstiiliin ommeltua merkkiä. Brodeeraus tehdään konekirjontaan tarkoitetun brodeerauskoneen avulla. Brodeeratut merkit kestävät kulutusta ja ne ovat siistejä ja tyylikkäitä.

Yleisimpiä Brodeerattavat tuotteet ovat:

Yrityslogot, Pipot, Paidat, Reput, Pyyhkeet, Takit, Kauluspaidat, Työvaatteet, Lippikset, Fleecet.

SILKKIPAINO

Silkkipaino on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Silkkipaino on monipuolisempi painomenetelmä kuin vanhemmat painomenetelmät – silkkipainossa painopinnan ei tarvitse olla puristuksissa eikä sen tarvitse olla tasainen. Silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille ja muoville.. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa. Silkkipainomenetelmä sopii erinomaisesti teollisuuden painotuotteisiin, joissa vaaditaan äärimmäistä kestävyyttä niin painojäljeltä kuin materiaaliltakin.

Yleisimmin silkkipainoa käytetään t-paitojen painatuksissa mutta myös kassien, college-paitojen, pelipaitojen, huppareiden yms. painatuksiin.

TAMPOPAINATUS

Tampopainatuksia voidaan tehdä monenlaisille muotopinnoille, sekä koverille, että kaareville. Tampopainatus yksi harvoista teknologioista jolla voidaan painaa epätasaisille, kuumille muoville, metallille, puulle, lasille, jne,. Painojälki on erittäin tarkkaa.Tampopainatus kestää erittäin hyvin hankausta, liuottimia, pesuaineita jne.

Yleisimpiä tuotteita joita tampopainolla merkataan ovat:

kynät, sytkärit, muistitikut, golfpallot, tiit yms. pienet kovat tuotteet.Tampopainolla painamme logoja myös epätasaisiin pintoihin, esim. kynät, laskimet, sytyttimet, avaimenperät, USB-muistit, kynät, sytyttimet, muistitikut, golfpallot, tiit yms. pienet kovat tuotteet. yms.

LÄMPÖPRÄSSÄYS

Lämpöprässäys perustuu kovaan kuumuuteen ja paineeseen, jolla kuva siirrettään tuotteeseen. Jälki on erittäin tarkkaa ja kestää hyvin kulutusta ja pesua. Logo tai kuvio tulostetaan ja leikataan lämpösiirrettäväksi merkiksi, joka prässätään tuotteeseen. Lämpöprässäystä käytetään yleisesti urheiluasusteisiin, t-paitojen painamiseen.

Yleisimpiä Lämpöprässäyksellä tehtyjä tuotteita ovat:

Peliasujen numerointi
Peliasujen nimet
Peliasujen mainokset

LASERMERKKAUS

Lasermerkkaus soveltuu hyvin kun halutaan kestävää,tarkkaa ja laadukasta jälkeä. Lasermerkkaus soveltuu usealle eri materiaalille kuten metalleille, muoveille, puulle, kiviaineksille, nahalle, keraameille, laseille sekä monille muille materiaaleille. Tietokoneohjauksen avulla lähes mikä tahansa kuvio, kuva, logo, teksti tai viivakoodi voidaan työstää merkattavaan tuotteeseen.

Yleisimpiä Lasermerkattuja tuotteita ovat mm.

Ovikyltit, nimineulat, konekilvet, opasteet, etulevyt, käyntikortit, tarrat, peilit, kynät. Irtokirjaimet Kone- ja laitekilvet, LVI merkintä kilvet, Taulukot, laite- ja venttiiliryhmäkilvet, Ulko- ja sisäopasteet,Ovi- ja henkilöopasteet, Ovi- ja postilaatikkokilvet, Talokilvet ja – numerot, Nimikoinnit eri kohteisiin eri materiaaleille, Lemmikkieläinten nimilaatat, Hauta- ja muistolaatat.

ETSAUSPAINATUS

Etsaus on yhteisnimitys menetelmille, joissa haponkestäväksi pohjustetulle laatalle syövytetään kuva-aihe hapolla. Syövyttämiseen perustuvia menetelmiä ovat mm. viivasyövytys, akvatinta ja pehmeäpohja. Erilaiset viivat ja sävyt syntyvät eri pituisten syövytysaikojen tuloksena. Syövytetyltä laatalta voi myös ottaa kohopainovedoksia telaamalla väri laatalle. Etsaus sopii kaikille sähköä johtaville metalleille ja yhdistelmille.

Etsattavaksi sopivat mm. Työkalut, Kilvet, Kovametallityökalut, Teräsmukit, ym.

Etsauksesta jää yleensä tumma, tyylikkäs ja pysyvä jälki.

TARRAPAINO

Tarrapainossa teemme tarroja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Paperi- tai muovitarrat eri pohjaväreillä, muotoonleikattuina, pieninä ja suurina kokoina ja erinä sisä- ja ulkokäyttöön. Leikkaamme muotoon erilaisia teippitekstejä, myös suuria kokoja. Tarrat painamme kestävään sisä- tai ulkokäyttöön. Olemme valmistaneet tarroja mm. seuraaviin käyttötarkoituksiin: Tarramainokset, kiinteistönumerot.